Το περιοδικό Youtruck

Το Περιοδικό Youtruck Magazine αποτελεί το χειροπιαστό αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο των ειδικών εκδόσεων για επαγγελματικά οχήματα, αλλά και των δυνατών μακροχρόνιων συνεργασιών μας με τους μεγαλύτερους εμπόρους του κλάδου. Με έμφαση στην ποιότητα και στις ανάγκες των πελατών μας, και με την επιλογή αξιόλογων συνεργατών που απαρτίζουν σήμερα μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα δημοσιογράφων, συντακτών και φωτογράφων, το Youtruck Magazine αποτελεί αυτή τη στιγμή το μοναδικό περιοδικό, που συνδυάζει πληθώρα ανανεωμένων φωτοαγγελιών, με έγκυρη ενημέρωση, επίκαιρη θεματολογία, αποκλειστικές παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, test drives κλπ.

Με αυτό το προφίλ, το περιοδικό κατατάσσεται επάξια σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά  και αποτελεσματικά  μέσα προβολής των μεγάλων εταιριών και εμπόρων του χώρου, και το μέσο που επιλέγει ο αναγνώστης για να ενημερωθεί για κάθε νέο στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.

Το Youtruck Magazine κυκλοφορεί σε 11 τεύχη ετησίως, σε τιράζ 10.000 αντιτύπων και διανέμεται σε περισσότερα από 4.500 σημεία και εναλλακτικό δίκτυο πανελλαδικά. Παράλληλα αποστέλλεται σε πάνω από 800 μόνιμους συνδρομητές σε μεταφορικές εταιρίες. Στο εναλλακτικό μας δίκτυο περιλαμβάνονται τα μεγαλύτερα κέντρα διέλευσης επαγγελματικών οχημάτων, όπως η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, η Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης  και Πάτρας, το Λιμάνι Πειραιά, το Ικόνιο, η ζώνη μεταφορικών εταιριών στον Ρέντη και τον Βοτανικό, και ο Σταθμός 14 (πρώην Περίπτερο) στο Σκαραμαγκά

Ξεφύλλισε το περιοδικό!

Media kit!

TOP