Η εταιρία Future Publishing & Consulting δραστηριοποιείται στην δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών, σε συνεργασία με μια καταξιωμένη ομάδα επαγγελματιών με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε όλο το φάσμα της παραγωγής ενός βίντεο.

Η έμπειρη ομάδα μας, με φρέσκες και νεανικές ιδέες θα είναι δίπλα σας από το χτίσιμο της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση του δικού σας σποτ. Κάθε σας ανάγκη αποτελεί για εμάς μια νέα πρόκληση να ξεπεράσουμε τα τετριμμένα. Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε το εταιρικό σας promo video, διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση ή το ίντερνετ, παρουσιάσεις προϊόντων & υπηρεσιών, γυρίσματα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, και οποιαδήποτε οπτικοακουστική παραγωγή για κάθε budget. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα τους, όπως εικονολήπτες, σκηνοθέτη, ηχολήπτη, μοντέρ, graphics designer, 2D – 3D Animator, εκφωνητές, φωτογράφους κλπ.

Στο πρώτο στάδιο θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τις δικέ σας ανάγκες, θα αναζητήσουμε και θα καταλήξουμε στην κεντρική ιδέα, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα ορίσουμε το αρχικό σενάριο και την τοποθεσία των γυρισμάτων.
Ακολουθεί το στάδιο της παραγωγής, που περιλαμβάνει τα γυρίσματα, το σπικάζ, και την σύνθεση της εικόνας και του ήχου. Στο τελευταίο στάδιο γίνεται το μοντάζ, οι απαραίτητες διορθώσεις και προστίθενται ειδικά εφέ και τρισδιάστατα γραφικά όπου κρίνεται απαραίτητο. Ένα draft αποστέλλεται στον πελάτη για έγκριση και μετά τις τελικές διορθώσεις έχετε στα χέρια σας το τελικό αρχείο.

Δείγματα

TOP