Με την πρόοδο της τεχνολογίας και την έκρηξη του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια η έντυπη διαφημιστική προβολή συρρικνώνεται θεαματικά, δίνοντας τη θέση της στο ίντερνετ και τις διαδραστικές προβολές. Το διαδίκτυο αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο μέσο διαφήμισης, πίσω μόνο από την τηλεόραση. Η άνιση όπως όλα δείχνουν μάχη ανάμεσα στην παραδοσιακή έντυπη πληροφόρηση και την ηλεκτρονική αναδεικνύει νικητή με διαφορά την δεύτερη.

Τι θα λέγατε να μεταφέρουμε μαζί τον έντυπο κατάλογο σας στη νέα εποχή; Τι θα λέγατε να δίναμε «ζωή» στις διαφημιστικές σας καταχωρίσεις;

Το Augmented Reality είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία ενεργοποιείται μέσω μιας εφαρμογής που «κατεβάζουμε» στο smart phone ή το tablet μας, και συνδέει τις φωτογραφίες που αποτυπώνονται στο έντυπο με ένα διαδραστικό περιεχόμενο της επιλογής του διαφημιζόμενου. Με μια κίνηση, σκανάροντας απλά την έντυπη εικόνα με το κινητό ή το tablet, ο αναγνώστης ενεργοποιεί την στατική σελίδα και μεταφέρεται σε έναν διαδραστικό κόσμο απολαμβάνοντας μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτόματα μεταφέρεται σε ένα διαφημιστικό spot, σε μια ιστοσελίδα, σε ένα Photo Gallery ή σε περιεχόμενο 3D animation, ενώ μπορεί να ενημερώνεται για νέα και προσφορές από τη διαφημιζόμενη εταιρία με αποστολή push notifications, εξειδικευμένων banners και άλλα.

H Future Publishing & Consulting αξιοποιεί την θαυμαστή αυτή τεχνολογία, που αποκαλύπτει έναν κρυμμένο θησαυρό διαδραστικών πληροφοριών μέσα από μια στατική διαφημιστική καταχώριση, προσαρμόζοντας για εσάς την δική σας customized ηλεκτρονική εφαρμογή σε περιβάλλον iOS και Android, που παρέχει μια πληθώρα δυνατοτήτων μέσα από το διαχειριστικό της πρόγραμμα. Η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας, θα συζητήσει μαζί σας όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές και θα σχεδιάσει την εταιρική σας εφαρμογή, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Θα χαρούμε πολύ να προγραμματίσουμε μια συνάντηση προκειμένου να σας παρουσιάσουμε από κοντά όλες τις δυνατότητες της μοναδικής αυτής καινοτομίας που θα σας μεταφέρει στην νέα διαδραστική εποχή των ηλεκτρονικών εφαρμογών!

TOP